Home Dia's/ posters

PostHeaderIcon Dia's / posters


Dia-lichtbakken
De dia's of lichtbaktransparanten worden toegepast in een dia-lichtbak, welke door ons op maat wordt geleverd. Iedere presentatieruimte is anders, dus ook de dia-lichtbak wordt klantspecifiek gemaakt. We bespreken met u de mogelijkheden op het gebied van afmeting dia-lichtbak, kleurstelling, presentatieruimte voor dia's en evt. prijslijsten. U krijgt een ontwerp per email, zodat u precies weet hoe e.e.a. gepresenteerd gaat worden in uw verkoopruimte.

Vers presentatie afmeting
De dia's of lichtbaktransparanten kunnen in iedere gewenste afmeting worden geleverd. Eerlijkheidshalve gebiedt het ons te zeggen dat in bijvoorbeeld een verkoopwagen minimaal een dia-afmeting van 40*50 cm gewenst is om e.e.a. juist voor de consument goed zichtbaar te houden.

Fotografie op maat
U kunt kiezen uit ruim 200 verspresentaties verdeeld over verschillende versgroepen. Echter niets is mooier dan uw eigen presentatie samen te stellen. Wij hebben in ons pand een fotografie-ruimte, die op afspraak geheel tot uw beschikking staat om klantspecifieke presentaties vast te leggen. U komt 's morgens met uw producten en in samenwerking worden de presentaties klaargemaakt en uiteraard digitaal gefotografeerd. Kortom...echt alles is mogelijk. Fotografie wordt ook veel toegepast voor klantspecifieke schotels, kant-en-klaar maaltijden bijvoorbeeld rondom feestdagen.